6 Aprilie 2015 - Evenimentul de lansare a Uniunii Agențiilor Imobiliare

6 Aprilie 2015 - Evenimentul de lansare a Uniunii Agențiilor Imobiliare

  Sep 23, 2015


Data de 3 aprilie 2015 marchează apariția Asociației Uniunea Agențiilor Imobiliare - prima organizație neguvernamentală din Republica Moldova ce va impune verticalitate și corectitudine tuturor participanților la piața imobiliară.

Evenimentul de lansare a Uniunii Agențiilor Imobiliare a adunat reprezentanții a 22 de agenții imobiliare din toată țara, ce au salutat organizarea evenimentului, precum și necesitatea identificării unor mecanisme de colaborare în raport cu cele de protecție a clientelei.

Având în vedere tendința permanentă de dezvoltare a propriei afaceri, fondatorilor Uniunii ”PROTECT IMOBIL” SRL și ”PROIMOBIL GRUP” SRL, în colaborare cu ”EURO IMOBIL” SRL, garantează călăuzirea de principii corecte, oneste și ridicarea nivelului eticii profesionale a fiecărui agent imobiliar.

Este de remarcat că este pentru prima dată când cei mai importanți agenți imobiliari din Republica Moldova au fost prezenți în cadrul unei platforme de discuție. Părerile au fost extrem de variate, dar concluzia unică ce s-a impus este că prestigiul agenților imobiliari necesită încrederea consumatorilor, iar fără o reputație ireproșabilă profitul va fi doar un vis.

Consideră organizatorii că simbolul Uniunii va deveni în scurt timp un etalon de calitate și seriozitate, în cadrul căreia se vor uni interesele doar cele mai profesionale și serioase agenții.

  uniunea-imobiliara , membru-asociației , agent-imobiliar , агент-недвижимости , агентство-недвижимости , недвижимость-в-молдове , agentie-imobiliara-moldova , событие , eveniment