Ассоциация UAI: Бесплатный онлайн-тренинг для агентов недвижимости

Ассоциация UAI: Бесплатный онлайн-тренинг для агентов недвижимости

  Apr 7, 2020


UAI a organizat un training online gratuit pentru agenții imobiliari
Asociația UAI: Instruire online gratuită pentru agenții imobiliari

Ieri, 6 aprilie, a fost organizat un training online gratuit pentru agenții imobiliari din Moldova. Întâlnirea cu expertul principal în domeniul afacerilor imobiliare Maxim Marșal a fost organizată în emisie directă de Asociația „Uniunea agențiilor imobiliare” (UAI). Așa că membrii asociației și-au felicitat colegii cu sărbătoarea lor profesională și au susținut inițiativa # staiacasă.

În timp ce carantina și situația tensionată se menține în țară, UAI se străduiește să sprijine specialiștii în domeniul vânzărilor imobiliare cu toată silința. Asociația își propune să folosească acest timp pentru creșterea profesională, căutarea de noi soluții și abordări inovatoare pentru a face afaceri. Mai mult, tehnologiile moderne vă permit să învățați lucruri noi în timp real și oriunde în lume.

„Trebuie să folosim acest timp pentru a revizui vechile abordări de a face afaceri. Astfel de conferințe sunt cea mai bună modalitate pentru noi, agențiile și agenții imobiliari, de a face schimb de experiențe, de a crește profesional și de a îmbunătăți calitatea serviciilor noastre.” a declarat Andrian Toderașcu, fondatorul Asociației UAI.

Anume dezvoltarea profesională în timpul crizei a fost subiectul conferinței online cu Maxim Marșal. Celebrul business trainer și autor al propriei sale tehnici pentru vânzări imobiliare de mare viteză a împărtășit ascultîtorilor săi secrete practice despre acțiunile pe care liderii le pot face în condiții de incertitudine.

Maxim Marșal este expert în managementul agențiilor imobiliare. Are peste 2.000 de tranzacții de succes, precum și 20.000 de ore de practică. Instruirile sale sunt orientări practice care sunt aplicate cu succes în multe agenții imobiliare din Moldova și din străinătate.

Printre invitații și participanții la conferință s-au numărat reprezentanți ai multor companii de construcții renumite din Moldova, precum și reprezentanți ai aproape tuturor agențiilor imobiliare din țară. Potrivit organizatorilor, această conferință a permis comunității moldovenești de agenți imobiliari nu numai să-și unească și să-și consolideze spiritul de echipă, ci și să înțeleagă ce ar trebui făcut acum pentru a depăși perioada dificilă și a se adapta la noile condiții.

„Am fost încântați să auzim feedback pozitiv din partea colegilor noștri, pentru care această întâlnire a fost foarte utilă și motivantă. Aceasta este prima noastră conferință în acest format, dar sunt sigur că nu este ultima. UAI va continua să sprijine dorința specialiștilor de a crește profesional și de a îmbunătăți, de a dezvolta piața imobiliară în Moldova , a rezumat Andrian Toderașcu la întâlnire.

 

Contacte pentru aderarea la Asociația “Uniunea agențiilor imobiliare”:

0 (79) 900999 - Toderașcu Andrian, fondatorul Asociației UAI.
0 (68) 777733 - Ilia Sopivnic, președintele Asociației UAI.
0 (69) 004437 - Gheorghe Gherțescu, vicepreședinte al Asociației UAI

  пресса , uniunea-imobiliara , agent-imobiliar , агент-недвижимости , агентство-недвижимости , agentie-imobiliara-moldova , событие , 6 aprilie