Seminarul Practic susținut de către trainerul de afaceri Alexei Gusev, în premieră pentru Moldova!

Seminarul Practic susținut de către trainerul de afaceri Alexei Gusev, în premieră pentru Moldova!

  Nov 22, 2015


Tradiția unei pieți imobiliare civilizate, bazată pe principiile unei activități corecte, oneste, acolo unde clientul apriori este privit ca valoare - iată tendința Uniunii Agențiilor Imobiliare de acum jumătate de an de la data creării sale. Activitatea pieții imobiliare moldovenești se află la o etapă incipientă, iată de ce e atât de important ca anume acum să punem bazele unei activități corecte, luând exemplu de la partenerii noștri străini, cu o bogată experiență în domeniul imobiliar. Astfel în Republica Moldova pentru prima dată s-a desfășurat un seminar practic pentru directorii generali ai agențiilor imobiliare și pentru agenții de vînzări, susținut de către specialiști emeriți în domeniul imobiliar, cunoscuți la nivel mondial - Gusev Alexei și Dmitri Vlasov.
Remarcăm că ambii traineri au salutat crearea unei asociații profesionale a agențiilor imobiliare în Republica Moldova, ceea ce spun specialiștii este un pas important pentru civilizarea activității circuitului civil în domeniul imobiliar. Uniunea, ca entitate juridică devine tot mai cunoscută nu doar în Republica Moldova, ci și peste hotarele țării, un indiciu fiind aprecierea înaltă de care se bucură, precum și numeroasele invitații de a participa în cadrul anumitor evenimente regionale și internaționale din domeniul imobiliar din partea altor uniuni profesionale din segmentul imobiliar.

Un eveniment de o asemenea anvergură nu era posibil fără o colaborare strânsă dintre toți membrii Uniunii, ce a rămas apreciată de trainer-ii internaționali cu cele mai înalte calificative.

Președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare, Toderașcu Andrian, adresează recunoștință deosebită tuturor membrilor pentru colaborare, receptivitate în organizarea evenimentului dat, și dorință nesecată de a schimba lucrurile spre bine.

  пресса , uniunea-imobiliara , agent-imobiliar , agentie-imobiliara-moldova , семинар , тренинг , мастер-класс