Uniunea Agențiilor Imobiliare din Republica Moldova la un an de activitate!

Uniunea Agențiilor Imobiliare din Republica Moldova la un an de activitate!

  Apr 7, 2016


Exact un an în urmă, în această zi și în același loc, am pus piatra de temelie a Uniunii Agențiilor Imobiliare din Republica Moldova. Să zic că a fost un an deosebit este de parcă nu aș spune nimic: a fost un an plin de realizări, a fost un an în care agenții imobiliari și-au unit forțele, o perioadă în care principiile de activitate a Uniunii și-au găsit reflectare în activitatea agenților imobiliari, iar Uniunea Agențiilor Imobiliare a devenit cel mai sigur garant în prestarea unui serviciu calitativ.

Realizările au escaladat, iar la moment Uniunea Agențiilor Imobiliare din Republica Moldova numără 14 membri, un lucru deosebit atunci cei care la prima vedere sunt concurenți pe piață, devin parteneri și își unesc forțele pentru un succes comun.

 

La rândul meu în calitate de președinte a Uniunii, felicit membrii acesteia și le doresc siguranță și optimism în ziua de mâine, o atitudine de respect și înțelegere față de colegi, clienți și parteneri! Fie ca succesul să vă călăuzească în tot ceea ce faceți!

 

Cu 6 aprilie, cu ziua agentului imobiliar!

 

 

  uniunea-imobiliara