PENTRU CLIENȚI

  • Din vremuri îndepărtate, bunul imobil, echivalat adesea cu căminul familial, avea o importanță deosebită. Au trecut secole, dar și astăzi imobilele deseori constituie averea cea mai de preț pentru persoane, fie acestea juridice sau fizice.
    În lanțul afacerilor imobiliare, de cele mai multe ori veriga mai puțin protejată este clientul. Reieșind din considerentul dat, Asociaţia Uniunea Agențiilor Imobiliare are ca scop protejarea nu doar a intereselor membrilor săi, ci și oferirea unor servicii sigure și de înaltă calitate fiecărui client în parte.

  • Funcționarea registrului unic are loc după principiul sistemului de căutare: vizitatorii site-ului pot selecta agenții imobiliari după regiune, oraș sau denumirea persoanei juridice, prin introducerea integrală sau parțială a denumirii.
    În rezultatul căutării, pe site va fi afișată lista de itemi conform textului introdus în bara de căutare, iar accesând denumirea selectată, motorul vă direcționează pe site-ul propriu zis al agentului imobiliar.

  • Având în vedere tendința de apropiere și principiul de colaborare instituit de Asociaţia Uniunea Agențiilor Imobiliare, fiece vizitator sau client are posibilitatea să lase un comentariu, solicitare, pretenție, părere despre serviciul ce a fost prestat, sau în general despre activitatea Uniunii. Dacă comentariul dtră presupune un răspuns, acesta vă va fi oferit neîntârziat la adresa de e-mail sau cea poștală. Pentru a verifica recepționarea mesajului dtră și a gradului de pregătire a răspunsului, la numărul de telefon +(373) 799 00 999. Specialiștii Uniunii sunt gata a vă răspunde neântârziat.

  • Atragem atenția consumatorilor și clienților că sistemul registrului unic al agenților imobiliari include în sine doar membrii Asociaţiei Uniunea Agențiilor Imobiliare, aceasta neimplicându-se în nici un mod în activitatea agenților necertificați sau a celor ce nu sunt membri a uniunii.