Primul curs de formare o agenților imobiliari

Primul curs de formare o agenților imobiliari

  Jun 25, 2018


Dragi colegi!

   Astăzi a finalizat cu succes primul curs de formare o agenților imobiliari, organizat în perioada 21 mai – 22 iunie 2018, de către  Univaersitatea Tehnică din Moldova , la inițiativa Uniunii Agențiilor Imobiliare.

   Aducem sincere mulțumiri și le dorim succese marcante în domeniul pieții imobiliare primilor 19 agenți imobiliari care au susținut astăzi examenul de absolvire a cursurilor, care au avut o durată totală de 180 ore.

   Mulțumiri pentru deschiderea spre colaborare și buna organizare aducem profesorilor  Departamentului Drept din cadrul Facultății Construcții, Geodezie și Cadastru a UTM care au transmis cu măiestrie setul de cunoștințe și abilitățile necesare pentru realizarea  cît mai profesionistă a activității de agent imobiliar.

   Acest curs reprezintă un prim pas spre a demonstra că un agent imobiliar este o Profesie, iar calificarea profesională a agenților imobiliari  va ridica prestigiul acesteia.

   Următorul curs de formare se planifică a fi organizat în toamna acestui an. Cu detalii revenim.

   Vacanță plăcută tuturor!

 

  uniunea-imobiliara , membru-asociației , agent-imobiliar , агент-недвижимости , агентство-недвижимости , agentie-imobiliara-moldova , событие , eveniment